Recital Chopin în compania pianistului Remus Manoleanu

Recital Chopin în compania pianistului Remus Manoleanu

Sala Festivă a Bisericii Negre, Piaţa Sfatului nr. 18, va găzdui duminică, 9 ianuarie, la ora 17:00, un recital cu muzică de Frederic Chopin susţinut de pianistul Remus Manoleanu din Bucureşti.

Programul recitalului va cuprinde lucrările: Scherzo nr. 3 op. 39 în do diez minor, Balada a 3-a op. 47 în la bemol major şi Sonata nr. 3 op. 58, în si minor. Acest recital este o nouă ocazie pentru publicul braşovean de a-l asculta pe pianistul bucureştean după numeroasele apariţii ale sale din trecut în cadrul Festivalul „Musica Coronensis”.

Remus Manoleanu este conferenţiar doctor la catedra de pian a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, concertând curent în ţară şi străinătate (Marea Britanie, Brazilia, Rusia, Germani, Olanda, Franţa, Syria sau Statele Unite). De-a lungul timpului a înregistrat peste 3000 de minute pentru Radiodifuziunea Română. I-au fost dedicate sau a cântat în primă audiţie absolută numeroase concerte pentru pian şi orchestră, piese pentru pian solo sau lieduri pentru voce şi pian.

Intrarea la recital este liberă.

M.G.