Expoziţie de pictură la Galeria Hora

Expoziţie de pictură la Galeria Hora

Galeria Hora găzduieşte în perioada 14 ianuarie – 30 ianuarie expoziţia de pictură “Strange thing called love” a pictorului Mircea Ionescu. Vă invităm la vernisajul acestei expoziții deosebite, care are loc mâine, 14 ianuarie la ora 18.00.


„Fabulele pe care tablourile lui Mircea Ionescu par să le povestească sunt strange la cel puțin trei nivele. Mai întâi, cel al convenției de reprezentare: nu vom întâlni măgarul, boul, iepurele și alte măști animaliere asociate cu relele năravuri încă de pe vremea lui Esop, ci produsele unor fabuloase împerecheri genetice între specii animaliere sau între animal și om.Mircea Ionescu este un artist care trebuie urmărit cu atenție, fiindcă explorează cu luciditate și curaj infinitatea de nuanțe dintre inocență și vinovăție (dar și dintre inocență și nesimțire; dintre vinovăție și cupiditate) din societatea în care trăim.”

Caius Dobrescu


Vernisajul expoziţiei are loc vineri 14 ianuarie 2010, de la ora 18.00, la Galeria Hora (strada Postăvarului nr.16, colţ cu Michael Weiss).

Expoziţia cu vânzare este deschisă din 14 ianuarie până în 30 ianuarie. Programul de vizitare este de luni până vineri de la 11.00 la 19.00 şi sâmbăta de la 11.00 la 17.00.

M.T.