Shakira şi Black Eyed Peas, premiaţi la gala NRJ Music Awards 2011

Shakira şi Black Eyed Peas, premiaţi la gala NRJ Music Awards 2011

Cântăreţii Shakira, M Pokora şi trupa Black Eyed Peas au câştigat câte două premii la cea de-a 12-a ediţie a galei NRJ Music Awards, care a avut loc sâmbătă seară, la Cannes, în cadrul Marché international du disque et de l"édition musicale (MIDEM).
Shakira a fost desemnată artista internaţională a anului şi a mai primit un premiu pentru cel mai bun cântec internaţional - "Waka Waka".

Trupa Black Eyed Peas a primit premiile pentru cel mai bun grup internaţional şi cel mai bun concert al anului, în timp ce francezul M Pokora a primit titlul de cel mai bun artist francofon şi premiul pentru cel mai bun cântec francez - "Juste une photo de toi".
Lady Gaga şi Beyoncé au primit premiul pentru cel mai bun clip al anului, pentru "Telephone", Justin Bieber, care nu a fost prezent la gală, a primit premiul pentru debut internaţional, iar Usher a fost recompensat la categoria "cel mai bun artist internaţional".

Jenifer a fost desemnată cea mai bună artistă francofonă, pentru a şasea oară în cariera sa, în timp ce David Guetta a primit un premiu onorific din partea organizatorilor NRJ Music Awards.
Premiul pentru hitul anului a fost acordat duoului Flo Rida - David Guetta, pentru "Club can"t handle me"
12 din cele 13 trofee au fost acordate pe baza voturilor publicului, exprimate până pe 16 ianuarie pe site-ul oficial al evenimentului.

Sursa: mediafax.ro