E-commerce cu finanţare

E-commerce cu finanţare

Joi, 24 februarie 2011, la ora 17:00, JCI Braşov, în parteneriat cu Kubu Stream, Iceberg Consulting şi Lord of Lands a organizat E-commerce cu finanţare, seminar despre cum se dezvoltă un site de e-commerce şi despre cum se finanţează.Adrian Zamfira, de la Kubu Stream, a vorbit participanţilor despre E-commerce (comerţul electronic) ca o formă rapidă de dezvoltare a unei afaceri. Foarte importante în reuşita unei afaceri în on line sunt idea, planul de afaceri, un marketing susţinut şi o strategie clară.În a doua parte a seminarului Miruna Szilvasy, de la Iceberg Consulting, a vorbit despre finaţare. Aceasta a prezentat informaţii despre programele de finanţare care oferă bani pentru dezvoltarea afacerilor on line şi despre etapele care trebuie parcurse pentru a accesa astfel de fonduri. Foarte importantă în procesul de accesare de fonduri este partea de consultanţă, aceasta uşurează munca celui interesat şi face diferenţa dintre un proiect acceptat şi unul respins.Ca bonus al participării, cei interesaţi au primit gratuit, de la firma Kubu Stream, timp de 3 luni, un magazin on line avansat, complet funcţional, cu care să încerce să ajungă la un punct de rentabilitate în acest timp, pe baza celor aflate la seminarul din această seară.Junior Chamber International (JCI) este o federaţie mondială a tinerilor lideri şi antreprenori, cu aproximativ 200.000 membri activi, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, şi peste un milion de alumni (foşti membri ai organizaţiei care au depăşit limita de vârstă), fiind prezentă în mai mult de 5.000 de comunităţi locale din peste 100 de ţări. JCI militează pentru implicarea activă a tinerilor în viaţa economică, politică şi socială a comunităţii lor.

Profilul membrilor JCI include întreprinzători, cei cu profesii liberale, manageri, funcţionari publici, cadre didactice, lideri ai altor ONG-uri etc., în general oameni dornici de autoperfecţionare şi care vor să schimbe în bine societatea în care trăiesc.

Membrii JCI conduc proiecte în 4 arii de interes (Afaceri, Dezvoltare Personală, Comunitate, Internaţionalism). Anual în JCI se desfăşoară zeci de mii de proiecte şi evenimente care au ca scop crearea de schimbări pozitive la nivel global.

Foto: globalcs.ro

CORONAPRESS