“Ultimul Turnir “- bătălia finală, pe arenele Liceului Sportiv

“Ultimul Turnir “- bătălia finală, pe arenele Liceului Sportiv

Încheierea festivalului medieval “Turnirul Cetăţilor" care a reunit braşoveni şi turişti veniţi din întreaga lume va lua sfârşit printr-un show spectaculos - “Ultimul Turnir “- bătălia finală. Este momentul ca oştenii, cavalerii teutoni şi călăreţii să se întoarcă la Braşov.
După ce au asediat Cetăţile Râşnov, Bran şi Făgăraş oferind spectacole nemaipomenite pe gustul participanţilor, duminică 4 septembrie 2011, începand cu ora 16:00 pe arenele Liceului Sportiv se reunesc pentru a ne oferi spectacolul final.
Demonstraţii ecvestre, îmbinate cu cascadorii şi spectacole de dresaj cabalin, spectacole la scenă unde mentionăm prezenţa unui ansamblu care interpreteaza muzică originală medievală la cimpoi - “Cimpoierii din Transilvania", concert de muzică medievală semnat “Nome nest Omen", toate vor avea loc în 4 septembrie.
Organizatorii au pregătit o surpriză pentru cei care vor fi prezenţi, un mega concert Ovidiu Lipan Ţăndărică şi ansamblul celor 10 Prăjini care se va încheia cu un suberb foc de artificii sincronizat pe muzică. Pentru cei mici va fi amenajată o gradiniţă medievală iar pentru cei mari terase cu bere şi specialităţi culinare.

CORONAPRESS