KIWI Finance lansează o campanie promoţională de credite destinată IT-istilor

KIWI Finance lansează o campanie promoţională de credite destinată IT-istilor

KIWI Finance, lider pe piaţa de brokeraj bancar din România anunţă lansarea, împreună cu una din băncile partenere, a unei campanii promoţionale de credite destinată IT-istilor, intermediată exclusiv de KIWI Finance. În cadrul campaniei clienţii care activează în domeniul IT vor putea accesa credite cu următoarele caracteristici:
• 6,39% dobândă (4,85% marja băncii + Euribor 3M), atât pentru creditele de achiziţie
cât şi pentru creditele de nevoi personale cu ipotecă
• 85% finanţare din valoarea imobilului în cazul creditelor de achiziţie, respectiv 80%
pentru creditele de nevoi personale cu ipotecă
• se acceptă o gamă largă de venituri (PFA cu norma de venit, PFA, dividende, salarii,
contracte externe, etc)
Exemplu de calcul: pentru un credit de nevoi personale cu ipotecă în valoare de 50.000 Euro pe o perioadă de 30 de ani, 6,39%dobânda, 300 Euro comision acordare, clientul plăteşte: 313 Euro lunar, 112.980 Euro până la finalul perioadei de creditare, 6,68% DAE.

Durata campanie: 15 septembrie 2011-15 noiembrie 2011

“Ne adresăm cu această campanie unui segment foarte bun de clienţi, care au dovedit abilitatea de a se adapta la schimbările pieţei muncii din România precum şi capacitatea de a genera plus valoare chiar în mediul economic dificil din ultimii trei ani.
Campania este lansată în contextul în care Banca Naţională a României a publicat un proiect de Regulament privind creditarea persoanelor fizice, a cărui aplicare poate genera reducerea sumelor finanţate sau a opţiunilor de refinanţare. Clienţii au acum şansa să beneficieze de condiţiile de creditare avantajoase pe care le punem la dispoziţie în aceste două luni de campanie. Dobânzile oferite în cadrul campaniei şi actualele condiţii de calificare asigură accesarea unor sume considerabil mai mari decât după implementarea noilor norme de creditare.”, spune Anca Bidian, CEO KIWI Finance.
Conform ultimelor date sunt aproape 70.000 de persoane care activează în domeniul IT în
România, cu cea mai mare medie a veniturilor.
Oferta este adaptată pe structura veniturilor şi profilul acestui segment de clienţi şi se bazează pe experienţa noastră şi o foarte bună cunoaştere a acestei industrii fără frontiere.
KIWI Finance este lider pe piaţa de brokeraj bancar din România şi a fost înfiinţată la sfârşitul anului 2003 sub numele de Gemini Capital Consult. KIWI Finance deţine o reţea teritorială de 31 de sucursale şi francize în toată ţara. De la înfiinţare şi până în prezent, KIWI Finance a intermediat credite în valoare de peste 550 de milioane euro la peste 100.000 de clienţi.

I.G.