Sebastian Papaiani şi Ileana Stana-Ionescu au stea pe Walk of Fame

Sebastian Papaiani şi Ileana Stana-Ionescu au stea pe Walk of Fame

Actorii Sebastian Papaiani şi Ileana Stana-Ionescu le-au mulţumit partenerilor lor de viaţă şi publicului, joi, la primirea stelelor de pe Aleea Celebrităţilor - Walk of Fame din Piaţa Timpului din Capitală.

De altfel, după ceremonie, Sebastian Papaiani a mărturisit că, pentru el, familia este cel mai important lucru. "Familia e baza societăţii", a spus actorul, adăugând că a ajuns atât de celebru, cel mai probabil, datorită talentului şi norocului său.
"Împart bucuria şi emoţia cu dumneavoastră. Fără public nu se face nici teatru, nici film", a spus Papaiani, înainte să dezvelească steaua care i-a fost acordată pe Aleea Celebrităţilor.
Actorul a mulţumit familiei sale în discursul pe care l-a avut, dar şi primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, prezent la eveniment pentru a-i înmâna acestuia, dar şi actriţei Ileana Stana-Ionescu, Placheta Oraşului Bucureşti, în semn de recunoaştere pentru întreaga lor carieră.
"Mulţumesc mamei mele, care m-a făcut, tatălui meu, care m-a bătut, domnului primar, care a avut forţa să ia pentru mine o stea de pe cer şi s-o aducă pe pământ", a mai spus Papaiani.
"Mulţumesc soţiei mele, care a fost aproape de mine în pat şi pe stradă", a încheiat actorul seria mulţumirilor.
La rândul său, Ileana Stana-Ionescu a mulţumit soţului ei, dar şi lui Radu Beligan, pentru cariera pe care a avut-o.
"Mulţumesc proniei cereşti care mi-a făcut în viaţă un drum drept şi m-a făcut să fiu slujitoarea unei meserii minunate", a spus Ileana Stana-Ionescu.
De asemenea, actriţa i-a mulţumit soţului său, care "a suportat toate năstruşniciile unei creaturi mai ciudate".
Ea a amintit şi de actorul Radu Beligan, căruia i-a mulţumit că a convins-o să meargă în tinereţe la concursul organizat de Teatrul Naţional Bucureşti, a cărui actriţă a fost timp de zeci de ani.
Ileana Stana-Ionescu a spus că nu va putea niciodată să mărturisească care este rolul său preferat, deoarece le iubeşte pe toate. Actriţa a mai dezvăluit şi că intenţionează să scrie o carte autobiografică, ajutată fiind de prietena sa actriţa Olga Delia Mateescu.
Aleea Celebrităţilor - Walk of Fame este un proiect cultural care găzduieşte stelele celor mai cunoscuţi artişti români din lumea filmului şi a teatrului, în semn de preţuire a valorilor culturale din România. Un proiect iniţiat de Teatrul Metropolis şi Cocor, deja celebrul Walk of Fame românesc a fost inaugurat în ianuarie anul acesta.
Pe Aleea Celebritătilor din Piaţa Timpului se află deja stelele altor mari personalităţi: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu şi Tamara Buciuceanu-Botez.

Sursa: www.mediafax.ro

CORONAPRESS