Festivalul Naţional Studenţesc de Muzică Gaudeamus 2011

Festivalul Naţional Studenţesc de Muzică Gaudeamus 2011

Casa de Cultura a Studentilor are placerea de a va invita la Festivalul National Studentesc de Muzica Gaudeamus 2011.
Anul acesta festivalul de muzica se vrea a fi intr-un nou format.Vom avea participanti din toata tara din Casele de Cultura ale Studentilor la sectiunile : interpretare si creatie.
Anul acesta am dat posibilitatea si tinerilor din afara Caselor de Cultura ale Studentilor sa se faca remarcati in cadrul sectiunii de debutanti la festival prin preselectia ce a avut loc in data de 16.11.2011 ,, Cea mai buna voce a Brasovului “.
Au fost selectati 5 concurenti pentru sectiunea de debutanti in cadrul festivalului Gaudeamus 2011.
Se vor acorda premii la sectiunile creatie si interpretare (premiul 1,2 si 3) si premii in produse oferite de sponsorii festivalului precum si TROFEUL GAUDEAMUS iar la sectiunea de debutanti se va acorda premiul pentru ,,cea mai buna voce a Brasovului” care va consta intr-un trofeu si intr-o inregistrare audio a doua melodii in studioul muzical si o sedinta foto.
Membrii juriului vor fi persoane de specialitate din domeniul muzical precum si oameni din domeniul artistic si reprezentanti de marca ai Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret.
In data de 17.11.2011 la orele 18.00 va avea loc seara de concurs(interpretare,creatie si debutanti) si in incheierea concursului un recital live al formatiei ROMANIAN YOUNG ARTISTS.
Seara de gala va avea loc in data de 18.11.2011 la orele 19.00 in CLUB KASHO acolo unde vor urca pe scena cele mai bune voci din festival,vom avea si momente de dans cu trupa de dans modern si contemporan EXOTIC DREAMS si un recital extraordinar : ALEX VELEA.

M.T.