Circulația rutieră a revenit la condiții normale pe DN1

Circulația rutieră a revenit la condiții normale pe DN1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme semnificative privind fluența traficului.
De asemenea traficul se desfășoară, la această oră, în condiții normale pe DN1 între Brașov și Ploiești. Ieri, datorită minivacanței de 15 august, circulația rutieră s-a desfășurat îngreunat, pe tronsonul Predeal-Sinaia-Comarnic al DN1, sensul de mers către București, la orele prânzului și după-amiezii. Din cauza numărului mare de autovehicule și a ploii care a redus considerabil viteza de deplasare, Polițiștii rutieri au recomandat conducătorilor auto să folosească rutele ocolitoare la DN1.
Reamintim că pe DN1 Bucureşti – Braşov, restricţia de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, se aplică, pe toată perioada anului, de luni până joi în intervalul orar 6:00 – 22:00, iar de vineri până duminică pe tot parcursul acestor zile (în intervalul orar 0:00 – 24:00).

CORONAPRESS