Actorul Ed Harris a primit o stea pe bulevardul celebrităților

Actorul Ed Harris a primit o stea pe bulevardul celebrităților

Actorul Ed Harris, nominalizat de patru ori la Oscar, a primit vineri o stea pe bulevardul celebrităților din Hollywood, la ceremonie fiindu-i alături soția sa, actrița Amy Madigan și fiica, dar și actori cunoscuți, precum Marcia Gay Harden, Holy Hunter și Andy Garcia, scrie agenția UPI.

“Să joc în filme a fost o sursă de împlinire și semnificație profundă pentru mine. Vă mulțumesc pentru că apreciați că m-am descurcat destul de bine, cel puțin până acum”, a declarat plin de emoție Ed Harris, în vârstă de 64 de ani, devenit celebru pentru rolurile memorabile din “The Abyss”, “A Beautiful Mind”, “Glengarry Glen Ross”, “The Right Stuff”, “Appollo 13” sau “Pollock”.

Ed Harris a fost nominalizat de trei ori la Oscar pentru cel mai bun rol secundar pentru interpretările din “Appolo 13”, “The Truman Show” și “The Hours”, și pentru rolul principal din “Pollock”, peliculă pe care a regizat-o și pentru care actrița Marcia Gay Harden a câștigat Oscarul pentru cel mai bun rol secundar feminin, a primit nominalizarea la Oscar pentru cel mai bun actor principal.



M.B.G.