Expoziție de pisici, la Romexpo

Expoziție de pisici, la Romexpo

În zilele de 25 - 26 aprilie 2015, la Pavilionul F din complexul Romexpo, București, are loc Expoziția internațională Felină de Primăvară – SofistiCAT.
“Pisici de 10 — ediție specială, SofistiCAT aniversând 10 ani de la înființarea asociației — vă aduce în fața celor cinci arbitri internaționali superbe exemplare de Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Ragdoll, Siberiană, Angora Turcească, Sacră de Birmania, Bengaleză, British Shorthair, Abysiniană, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burmă, Singapura, Sphynx, Orientală și Siameză. Expoziția, deschisă în ambele zile între orele 10-18, va avea ca punct culminant concursul BEST ÎN SHOW. Finaliștii celor patru categorii (persane și exotice, păr semilung, păr scurt, orientale și siameze) se vor întrece în marea finală pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finaliști, constând în hrană și accesorii pentru pisici”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor potrivit Agerpres.
În cadrul evenimentului, vor fi disponibile — la prețuri promoționale — produse și accesorii destinate atât pisicilor (hrana, igienă, joacă), cât și iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, poșete, face-painting etc.).
De asemenea, atât expozanții, cât și vizitatorii, vor putea participa la o tombolă specială, având ca premii 10 centre de joacă pentru pisici.
Prețul unui bilet este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.

CORONAPRESS