Încep să circule ultimele autobuze cumpărate de RAT

Încep să circule ultimele autobuze cumpărate de RAT

RATBV S.A. va pune din 24 decembrie în circulație cele 10 autobuze Mercedes-Benz Citaro, pe care le-a achiziționat recent în urma unei proceduri de licitație, la prețul de 1,083 milioane lei, fără TVA. Toate autobuzele sunt cu podea joasă și dotate cu rampe de acces, astfel că pot fi ușor folosite de persoanele cu dizabilități locomotorii. Autovehiculele au în dotare sisteme de afișaj de mari dimensiuni, iar în saloane au fost instalate echipamentele care asigură informarea audio a călătorilor.
”Am reușit într-o perioadă foartă scurtă de timp să parcurgem toate procedurile legale referitoare la înmatricularea acestor autobuze, precum și să instalăm în ele toate echipamentele de e-ticketing și de wi-fi. Sigur aceste mijloace de transport, aflate într-o stare tehnică foarte bună, vor contribui la creșterea calității serviciului pe care îl oferim călătorilor. Și pe această cale urez tuturor brașovenilor un Crăciun fericit și vreau să îi asigur că depunem toate eforturile pentru a asigura, cu resursele existente la acest moment în municipiul Brașov, un sistem de transport public cât mai eficient”, a declarat directorul general al RATBV S.A. Brașov, ing. Cristian Radu.
Rulate exclusiv în Elveția și dotate cu filtre de particule, autobuzele sunt într-o stare tehnică foarte bună, îndeplinind toate condițiile pentru a circula pe drumurile publice, ele reprezentând o certă ameliorare a stării parcului auto al RATBV S.A. Autobuzele vor fi repartizate, prin rotație, pe toate traseele de circulație din municipiul Brașov.