A ieşit băut, cu plugul de zăpadă

A ieşit băut, cu plugul de zăpadă

Un bărbat de 30 de ani, a condus pe DJ 104J, din direcția Boholt spre Calbor, un tractor având atașat un plug pentru deszăpezire. Se întâmpla luni, în jurul orei 14.00. La km 15 + 400 m, şoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile a sensului opus de mers.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.
Polițiștii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere iar la testarea cu aparaul etilotest, valoarea indicată a fost de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.
“A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără a poseda permis de conducere și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe, în care polițiștii continuă cercetările”, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, agent șef adjunct Gabriela Dinu.

Tot băut, dar pe jos

Tot luni, dar pe seară, un barbat, de 33 de ani, s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii Zizinului, din municipiul Brașov, dinspre stânga spre dreapta, pe sensul de mers spre str. Valea Timișului, când a fost surprins și accidentat de un autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 44 de ani, pe str. Zizinului, dinspre str. Valea Timișului spre Bd. Saturn
La testarea pietonului cu aparatul etilotest, valoarea indicată a fost de 0,97mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările sub coordonarea procurorului, potrivit aceleiaşi surse oficiale.

Iulian Vasilică