Futsalul braşovean bate la porţile primei ligi : Celta Braşov - Fortius Buzău 9-3 (6-0)

Futsalul braşovean bate la porţile primei ligi :  Celta Braşov -  Fortius Buzău 9-3 (6-0)

Echipa de futsal a clubului Celta Braşov - Cs Colţea 1920 își continuă drumul spre promovarea în Liga 1. Băieții de la Celta au obținut a 14-a victorie din 16 etape și se află la doar 2 meciuri de câștigarea campionatului și, implicit, de promovarea în primul eșalon. : Celta Brasov - Fortius Buzau 9-3. Au marcat pentru Celta Braşov: Radu Burciu x3 goluri, Alex Ioniţă , Gavrilă Horaţiu-Cristian , Gavirliţă Raul , Isac Paul , Alex Păduraru și 1 autogol

Deși au lipsit Calugareanu, Iacob și Dîrstaru, trei piese importante în echipă, băieții conduși de Radu Burciu au fost net superiori unui adversar incomod. Trebuie remarcat că pe lista marcatorilor și-a făcut loc și Păduraru Alex , un tânăr de 16 ani care este și component al lotului naţional.

,,Am făcut un joc bun și mă bucur că putem da minute copiilor mai tineri, chiar sunt mulțumit de ei, au în faţaă o carieră care se anunță de succes, tineri precum Gavarliţă, Marinescu sau Păduraru pot scrie istorie pentru futsalul de la noi. Ne mai așteaptă două jocuri foarte dificile dar vrem să le oferim o bucurie braşovenilor și să câştigăm liga a doua”, a declarat Radu Burciu antrenor/jucător Celta Braşov Futsal.

Runda viitoare, Celta Braşov se deplasează la Buzău pentru meciul cu Luceafarul, iar peste două săptămâni va primi vizita celor de la Miercurea Ciuc în meciul decisiv pentru primul loc, care asigură promovarea.



D.D.