Miniştri în vizită la Râşnov

Miniştri  în vizită la Râşnov

Raşnovul va primi, la sfarşitul acestei săptămani vizita a doi miniştri ai Guvernului Grindeanu. Vineri, de la ora 17, la cinematograful din localitate, are loc o intalnire importantă pentru locuitorii oraşului, anunţă Daniel Diaconu (foto stanga), consilier local care şi-a anunţat candidatura la Primărie. El este susţinut de PSD, ALDE, Partidul Ecologist şi Mişcarea Social-Liberală, constituite in Alianţa Raşnovul Tău.

Cei doi miniştri sunt Marius Dunca, cel care ocupă portofoliul de la Tineret şi Sport şi Mircea Titus Dobre, de la Turism.

“Este o mare onoare pe care ne-o fac aceşti demnitari. I-am invitat pentru că doresc să primesc sfaturi de la ei, să găsim impreună soluţii pentru dezvoltarea Raşnovului in două direcţii. Mă interesează să creez condiţii mai bune pentru ca tinerii să rămană aici, să muncească aici, să petreacă timpul liber aici, inclusiv prin practicarea sporturilor. Mă gandesc la o dezvoltare a clubului sportiv Cetatea cu noi discipline. In acelaşi timp, trebuie să continui dezvoltarea turistică a oraşului. Avem certificarea de staţiune de interes naţional, trebuie să ne ţinem de ea. Rașnovul este un nod turistic, de aceea ne putem dezvolta mult mai mult, avem in vedere ca turiștii să vină in orașul nostru și de acolo să plece și spre Brașov, spre Bran și spre Poiana Brașov. Trebuie să aibă de ce să rămană aici mai mult de o zi, să vrea ca şi la următoarele concedii să revină aici”, declară Daniel Diaconu.

I.V.