Oktoberfest 2017: Locație nouă

Oktoberfest 2017: Locație nouă

Organizatorii Oktoberfest s-au pus deja pe treabă, propunându-și să lucreze toată vara, pentru ca brașovenii și turiștii să se poată bucura de un eveniment și mai spectaculos, comparativ cu edițiile precedente. Anul acesta Oktoberfest își mută locația în zona fostului stadion municipal, asta pentru că manifestarea va fi specială: mai mare, cu mai mulți invitați, cu mai multe produse tradiționale nemțești, cu mai multe locuri de entertainment și cu mai multe puncte de vânzare bere Ciucaş. După modelul Munchen-ului, Oktoberfest de Brașov se vrea să devină una dintre cele mai frumoase manifestări de acest gen.
“Ne dorim să creștem acest eveniment de la an la an și, astfel, să le aducem brașovenilor și mai multe motive să vină să se distreze la Oktoberfest. Pregătim o serie de surprize pentru ediția din 2017, respectiv în perioada 07-17 septembrie, și ne așteptăm să crească și numărul vizitatorilor. Una dintre noutățile manifestării este cea legată de zonele de distracție. Vom crea trei astfel de locații, pentru toate gusturile, pentru al 9-lea an consecutiv berea Ciucaş va fi partenerul principal al evenimentului, oferind vizitatorilor momente unice de relaxare”, a declarat organizatoarea evenimentului, Anemona Hermeneanu.

11 zile de petrecere

Cei care aleg Oktoberfest pentru această toamnă, trebuie să știe că marele eveniment va avea loc în perioada 07-17.09.2017. Vor fi 11 zile de petrecere, cu muzică bună, bere din belșug și multe surprize. Trei zone principale vor fi amenajate în Bartolomeu, în zona fostului stadion municipal: vorbim despre zona de corturi, cea de relaxare și cea a jocurilor de tip Luna Park. Petrecăreții vor avea la dispoziție două corturi, decorate diferit cu programe speciale, care îi vor ține la Oktoberfest până se lasă seara. Și pentru că organizatorii vor ca vizitatorii să fie odihniți și cu chef de viață, și-au pus în gând să realizeze o zonă de relaxare, unde vor fi aduse hamace, se va putea juca badminton, iar iubitorii de lectură vor avea la dispoziție o grămadă de cărți, pentru a se putea pierde în lumea magică a studiului. Nimeni nu va putea refuza un astfel de mod de distracție, care te ajută să îți limpezești gândurile. Oaspeţii festivalului, vor avea ocazia să intre rapid în lumea minunată a jocului, cu condiția să viziteze zona jocurilor de tip Luna Park. Peste 20 de utilaje imense vor fi puse la dispoziția celor, care vor adrenalină și vor să fie pentru câteva clipe la înălțime.

Peste 10.000 de premii

La această ediție a Oktoberfest-ului, partenerul principal, respectiv Bere Ciucaș, va oferi peste 10 mii de premii. Concursurile vor fi diferite și, evident, și regulile competițiilor vor fi schimabate, așadar pregătiți-vă din timp, dacă vreți să plecați acasă cu recompense! O altă atracție a Oktoberfest-ului este parada cu căruțe trase de cai, care se va desfășura pe alt traseu, plecarea fiind în acest an din Piața Sfatului.

M.B.G.