Fotbal : Start în ediția a 9-a a ,,Cupei Mihai Ivăncescu”

Fotbal : Start în ediția a 9-a a ,,Cupei Mihai Ivăncescu”

Tradiționalul turneu de fotbal juvenil ,,Cupa Mihai Ivăncescu“, ajuns la ediţia a 9-a, debutează la sfârșitul acestei săptămâni. Competiţia este organizată de Dragoş Ivăncescu, fiul fostului mare fotbalist brașovean Mihai Ivăncescu, unul din idiolii din toate timpurile, care a îmbrăcat cu succes tricoul ,,galben-negru”. Meciurile, la care se vor angrena în jur de 60 de echipe, din Brașov și din țară, se vor disputa pe Stadionul Tineretului, iar premiile vor fi oferite de Mugurel Buga la categoriile 2008, 2009 şi 2010 (partidele de vor disputa de sâmbătă până luni) şi Nicolae Pescaru la categoriile 2005, 2006 şi 2007 (meciurile de vor juca de marți, până joi).
,,În ciuda multor probleme, ţinem ştacheta ridicată. Încă de la prima ediţie ne-am propus să promovăm valorile acestui sport şi să facem un altfel de turneu. Faptul că meciurile se joacă pe Tineretului înseamnă enorm pentru noi, pentru că aici este casa stegarilor, locul unde tatăl meu s-a simţit cel mai bine“, a spus Dragoş Ivăncescu
Premiile vor fi pe echipe, câștigătoarele urmând să primească mingi de joc, dar și individuale, constând în cupe, medalii şi diplome.
D. D.