De minivacanță, autobuze mai multe pe Linia 20, mai puține pe restul

De minivacanță, autobuze mai multe pe Linia 20, mai puține pe restul

RATBV S.A. va suplimenta semnificativ capacitatea de transport pe linia 20 in perioada 12 – 15 august a.c., facilitand in acest fel accesul călătorilor către Poiana Brașov și Centrul de Agrement și Divertisment din stațiune. De menționat că din această lună abonamentele de transport pe toate liniile, cu prețul de 70 de lei/lunar, fără limită de călătorii, sunt valabile și pe linia 20 (Livada Poștei – Poiana Brașov), in conformitate cu Hotărarea Consiliului Local al Municpiului Brașov prin care s-a modificat Planul Tarifar al societății.

"In ceea ce privește orarele de circulație pentru perioada menționată, aducem la cunoștința călătorilor că in zilele de 12, 13 și 14 august a.c. mijloacele de transport in comun vor circula potrivit graficelor obișnuite, respectiv orare de sambătă (12 iunie), duminică (13 iunie) și luni (14 iunie). Pe parcursul zilei de marți, 15 august a.c. orarele valabile vor fi cele corespunzătoare unei zile de duminică, cu circulație intre orele 6.30 – 22.30", comunică purtătorul de cuvant al RATBV SA, Silviu Ștefan

Deciziile de mai sus au fost luate de noua echipă de conducere a RATBV S.A., numită de Consiliul de Administrație al societății pană la finalizarea și validarea procedurii de selecție a directorilor in conformitate cu prevederile OUG 109/2011, privind guvernanța corporativă. Echipa este formată din Ovidiu Bucurei – Director General, Gabriel Antohe – Director Economic și Ovidiu Micu – Director Tehnic.

D.G.