Juniorii de la ACS Steagu Roșu Brașov s-au calificat în ,,Liga Elitelor”!

Juniorii de la ACS Steagu Roșu Brașov s-au calificat în ,,Liga Elitelor”!

Echipa de fotbal-juniori Under 17 a ,,ACS Steagu Roșu Brașov” a reușit calificarea în ,,Liga Elitelor”, dintr-o grupă preliminară din care au mai facut parte Gaz Metan Mediaș, Interstar Sibiu, Hermannstadt Sibiu, Șoimii Sibiu și AFK Csikszereda Miercurea Ciuc II.
În ultima etapă a preliminariilor, elevii antrenorilor Ciprian Anghel și Cătălin Voicu, au câștigat în deplasare la Interstar Sibiu, cu 4-2, realizând astfel o linie de 8 victorii, o remiză și o înfrângere, care i-a premis calificarea pe tabloul principal al Ligii.
,,Este o mare bucurie să trăim acest moment, care confirmă parcursul foarte bun al acestor copii minunați, după ce, în luna iunie, au ajuns până în faza semifinală a campionatului de Juniori C Elite. Bineînțeles, așteptăm cu nerăbdare debutul în Liga Elitelor și ne dorim un parcurs cât mai bun acolo", a declarat antrenorul Ciprian Anghel.
,,Liga Eltelor” va începe sâmbătă, 14 octombrie. Campionatul cuprinde două serii, de ,,Est” și de ,,Vest”, fiecare cu câte 10 echipe, repartizarea echipelor pe serii nefiind încă efectuată.
D.D.