Sepsi a făcut egal cu Astra, pe stadionul Tineretului din Braşov, dar nocturna s-a întrerupt de două ori!

Sepsi a făcut egal cu Astra, pe stadionul Tineretului din Braşov, dar nocturna s-a întrerupt de două ori!

Pe stadionul Tineretului din Braşov, Sepsi şi Astra au furnizat un meci modest, în cadrul Ligii I de fotbal. Astra a avut mai mult posesia, a dominat teritorial, însă echipa covăsneană, în frunte cu portarul Miron, s-a apărat exact şi a scos un rezultat de egalitate. Meciul ar putea avea prelungiri la comisiile federaţiei, pentru că nocturna de pe stadionul Tineretului a cedat de două ori, defecţiunile fiind însă remediate. Oficialii Astrei au de gând să formuleze o contestaţie, invocând un articol din regulament, care spune că meciul trebuia oprit şi omologat cu 3-0 pentru echipa oaspete, în urma repetării problemelor cu instalaţia de nocturnă. În meciul de la Braşov, echipele au stat pe teren, în total 25 de minute, ca să aştepte remedierea defecţiunilor instalaţiei de nocturnă! ,,Este o bătaie de joc, o lipsă de respect” a spus, la final, antrenorul Astrei, Edi Iordănescu.
În clasament, Astra a acumulat 24 de puncte şi se află pe locul 4, în timp ce Sepsi ocupă locul 12, cu 11 puncte.
Sepsi: Miron - Ursu, Oros, Damian, Grecu (Dima 62") - I. Fulop, Ghinga, Petrovikj, Petre (Astafei 71") - Nikolic, Hadnagy (C. Herea 69"). Antrenor: Valentin Suciu.
Astra Giurgiu: Iliev - Belu, Bejan, Polczak, Stan - Mrzjlak, Seto - Moise (Nyuiadzi 66"), Ioniţă (Marquinhos 83"), Balaure - Le Tallec (Abang 60"). Antrenor: Edward Iordănescu.
Dorin Duşa