A spart uşa şi i-a ameninţat cu briceagul

A spart uşa şi i-a ameninţat cu briceagul

Vineri spre sâmbătă, la puţin timp după miezul nopţii, polițiștii de la Poliția Stațiunii Predeal au fost anunţați că un bărbat, cazat la un hotel din stațiune, a intrat, prin forțarea ușii, într-o cameră din hotel și a amenințat ocupanții camerei.

„Polițiștii, care s-au deplasat cu rapiditate la locul producerii evenimentului, au identificat un bărbat de 39 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, care a forțat ușa unei camere, ocupată de mai mulți elevi cazați în hotel și le-a adresat acestora amenințări cu acte de violență, în timp ce ținea în mână un briceag. La ieșirea din cameră, bărbatul a adresat amenințări și unui cadru didactic, în grija căruia se aflau elevii, ce se deplasase pe culoar în urma zgomotului produs de forțarea ușii”, anunţă Poliţia, prin purtătorul său de cuvânt.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 ore și a fost dus în arestul I.P.J. Brașov. El este cercetat pentru violare de domiciliu și amenințare, într-un dosar penal instrumentat sub supravegherea procurorului de caz.

D.G.