Florin Orţan renunţă la şefia Organizaţiei Municipale a PSD

Florin Orţan renunţă la şefia Organizaţiei Municipale a PSD

Senatorul Florin Orţan a renunţat la conducerea Organizaţiei Municipale Braşov a PSD, se arată într-un comunicat de presă al formaţiunii. Interimatul va fi asigurat de cel care era preşedintele executiv al organizaţiei, Lucian Pătraşcu, potrivit aceleiaşi surse.

Mesajul lui Orţan

“Votul de luni, din Senatul României în privinţa atribuirii terenului necesar construirii Spitalului e doar începutul unui drum lung. Legea va trece, sunt convins, însă este nevoie de multă şi abilă negociere politică pentru ca proiectul aşteptat de braşoveni, să fie continuat. Trebuie obţinut consensul şi conlucrarea între autorităţile locale şi Guvern pentru găsirea formulei de finanţare rapide şi avantajoase, o combinaţie între fonduri locale, guvernamentale şi împrumuturi garantate guvernamental.
În acelaşi timp, meseria care m-a consacrat necesită concentrare şi efort.
Nu poţi să-ţi faci meseria în acei parametri de excelenţă şi precizia cu care ţi-ai obişnuit pacienţii, să fii parlamentar, să te ocupi de partea politică şi de finanţare a unui proiect atât de complex precum Spitalul şi să mai conduci şi o organizaţie politică. Mi-am informat colegii că renunţ la funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Braşov a PSD. 
L-am propus Biroului Permanent Judeţean, pentru a prelua interimatul, pe colaboratorul meu din organizaţie-Lucian Pătraşcu, iar colegii mei au fost de acord”, îşi explică senatorul decizia.

I.V.