Prognoza meteo pentru 14, 15 și 16 noiembrie

Prognoza meteo pentru 14, 15 și 16 noiembrie

Valorile termice vor fi în creștere ușoară în toată țara și se vor situa peste cele normale pentru a doua decadă a lunii noiembrie.
Cerul va avea înnorări temporare și va ploua noaptea pe arii restrânse în regiunile din sud-vest. În zona montană, la peste 1.800 m altitudine, în special în nordul Carpaților Orientali, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste. Pe spații restrânse se va semnala ceață.
Marți, temperaturi între -1°C și 17°C
Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării. În regiunile vestice, sud-vestice, centrale și nordice, cerul va avea înnorări și, îndeosebi în a doua parte a intervalului, va ploua. Pe crestele montane, precipitațiile mai pot fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.
Miercuri, temperaturi între -1°C și 15°C
În regiunile intracarpatice cerul va fi mai mult noros și trecător va ploua slab. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare iar ploile se vor semnala pe arii restrânse, în special în sud-est. La munte, izolat, vor fi și precipitații mixte.
Joi, temperaturi între -1°C și 15°C
Cerul va fi noros și va ploua în Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Banatului și local în restul teritoriului. La munte, la altitudini de peste 1.700 m vor fi precipitații sub formă de lapoviță. Vântul va sufla slab cu unele intensificări la munte.