Burse între 35.000-42.000 de lire pentru elevii care vor să plece în Anglia să facă liceul

Burse între 35.000-42.000 de lire pentru elevii care vor să plece în Anglia să facă liceul

Elevii au posibilitatea de a studia timp de un an într-o şcoală britanică de cea mai înaltă calitate, cum ar fi Epsom College, Dullwich College, Bedford Modern School, Hampton School. Îşi pot dezvolta abilităţile de comunicare în limba engleză, îşi pot face noi prieteni din diferite culturi şi pot experimenta şi aprecia cultura şi tradiţiile din Marea Britanie. În anii trecuţi peste 100 de elevi români au petrecut câte un an sau doi în această bursă, ajungând apoi studenţi la facultăţi eminente, precum: Oxford, Cambridge, London School of Economics.

Asociaţia „Ţine de Noi” împreună cu Headmasters" and Headmistress" Conference (Conferinţa Directorilor şi Directoarelor de Licee din Marea Britanie) anunţă lansarea unui concurs pentru obţinerea unor burse de prestigiu pentru elevii de clasa a X-a care îşi doresc să petreacă următorii doi ani din ciclul preuniversitar de învăţământ, echivalentul claselor a XI-a, respectiv a XII-a, în Marea Britanie.

ATENȚIE! Termenul limită pentru depunerea aplicaţiilor electronice este 1 Decembrie 2017

Marea majoritate a burselor acoperă în totalitate costurile (taxele şcolare, cazarea şi cheltuielile de masă, însemnând în medie între 35.000 şi 42.000 lire sterline), însă există şi burse parţiale, care acoperă între 50% – 70% din costuri, acestea fiind calculate în funcţie de venitul brut al familiei.

Transmiterea documentelor se va face iniţial în format electronic la adresa: burse@tinedenoi.ro, urmând ca într-o etapă viitoare, după selecţia preliminară, elevii acceptaţi pentru concurs