Nicio surpriză : România – Olanda 0-3!

Nicio surpriză : România – Olanda 0-3!

România a pierdut meciul amical cu Olanda, iar Contra a contabilizat prima înfrângere ca selecționer al echipei noastre... România a fost învinsă pentru a 10-a oară de Olanda în cele 14 meciuri directe. În prima repriză, Budescu a fost cel mai activ jucător al echipei noastre și în doar opt minute, a avut două ocazii la poarta lui Cilessen. La poarta cealaltă, Pantilimon a avut şi el două intervenţii până la pauză, la reluările lui Propper şi Babbel. Budescu şi Ţucudean n-au mai apărut pe teren pentru repriza secundă - au fost înlocuiţi cu Stanciu şi Andone, dar olandezii au fost cei care au deschis scorul. Centrarea lui Berghuis a fost reluată în plasă de Memphis Depay. Tot Berghuis l-a servit ideal şi pe Ryan Babel. Doar Cristian Ganea a mai încercat să pună-n pericol poarta lui Cilessen, dar România - Olanda s-a încheiat 0-3 - Luuk De Jong a înscris dintr-un nou assist semnat de Berghuis, la ultimul meci al batavilor cu Dick Advocaat selecţioner.
România: Pantilimon - Hanca (Torje 63), Chiricheş, Moţi, Cr. Ganea - Bicfalvi (Alibec 67), Hoban (Pintilii 75)- Fl. Tănase, Budescu (Stanciu 46), Chipciu - Ţucudean (Andone 46)
Olanda: Cillessen - Veltman, Van Dijk, Ake, De Ligt - Propper (Van Ginkel 62), Strootman (Vilhena 78), Blind (Promes 87) - Berghuis (Van de Beek), Babel (De Jong 62), Depay (Sneijder 62).
A fost ultimul meci al României din acest an, un an cu multe nerealizări și scandaluri, care au afectat imaginea echipei noastre...
D.D.