Comunicat PNL : ,,Susținem proiectul de lege pentru transferul terenului necesar construirii Spitalul Clinic de Urgență Brașov”

Comunicat PNL : ,,Susținem proiectul de lege pentru transferul terenului necesar construirii Spitalul Clinic de Urgență Brașov”

Ludovic Orban: PNL va vota în Parlament pentru transferul terenului necesar construirii Spitalului Clinic de Urgență. Este o decizie deja luată
Partidul Național Liberal susține proiectul de lege pentru transferul terenului necesar în vederea construirii noului Spital Clinic de Urgență din Brașov. Parlamentarul PNL Gabriel Andronache s-a luptat pentru acest proiect de lege în Senat pentru a fi aprobat în Comisia pentru amenajarea teritoriului.
„Mai mult, după ce proiectul a ajuns la Camera Deputaților am solicitat discutarea în procedură de urgență a propunerii legislative la Comisia Juridică unde am propus adoptarea”, susține deputatul PNL.
Tot în Camera Deputaților, Comisia pentru administrație publică condusă de Partidul Național Liberal a dat aviz favorabil acestui proiect de lege cu votul pozitiv al membrilor PNL. Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, transmite cu această ocazie că la votul final din plenul Camerei Deputaților parlamentarii PNL vor vota pentru aprobarea proiectului de Lege pentru transferul terenului necesar construirii Noului Spital Clinic de Urgență din Brașov.
„Grupul Parlamentar PNL din Camera Deputaților va vota pentru acest proiect de lege, aceasta fiind o decizie deja luată”, afirmă Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal.

Președintele PNL, Ludovic Orban