Rabla şi Rabla Plus: 204 dosare acceptate

Rabla şi Rabla Plus: 204 dosare acceptate

204 dosare au fost acceptate, joi, în cadrul programelor "Rabla" şi "Rabla Plus", care au vizat 372 de autovehicule, din care 13 electrice hibride şi 112 pur electrice, potrivit datelor Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), transmise într-un comunicat de presă.
Astfel, în şedinţa Comitetului de Avizare al AFM din data de 7 decembrie, pentru Programul "Rabla" au fost acceptate 164 de dosare pentru 247 autovehicule, respectiv o contestaţie pentru un autovehicul.
Pentru Programul ""Rabla Plus", au fost acceptate 40 dosare pentru 125 autovehicule, dintre care 112 autovehicule pur electrice şi 13 electrice hibride, dar şi o contestaţie pentru un autovehicul.


Listele persoanelor juridice acceptate în programe sunt publicate pe site-ul AFM, la secţiunile aferente Programelor "Rabla" şi "Rabla Plus".
Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto validaţi în cele două programe.
De asemenea, în cadrul Programului "Casa Verde - persoane fizice", au fost aprobate 177 de contestaţii, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul AFM