Cele mai sigure cadouri pentru Secret Santa

Cele mai sigure cadouri pentru Secret Santa

Dacă trebuie sa faci un cadou de Secret Santa, un obicei din preajma Craciunului pe care din ce in ce mai multe companii il imbratiseaza cu drag, atunci te afli in locul potrivit. Cadourile intre colegi sunt un lucru minunat si apropie de restul grupului chiar si pe cei mai retrasi dintre acestia. Sa cumperi ceva util unui coleg despre care poate nu stii mare lucru, nu este chiar cea mai usoara treaba din lume. De aceea, astazi iti vom oferi pe tava 3 idei inspirate de cadou pentru Secret Santa, pentru a nu pierde foarte mult timp cautand ceva util pentru unul dintre colegii tai:

O carte interesanta

Mereu poti da lovitura, daca faci cadou cartea portivita unui coleg. Un cadou destul de apreciat de foarte multi, o carte buna isi merita toti banii. Poti merge la fix pe varianta unei carti pentru dezvoltare persoanala, insa poti la fel de bine sa mergi si pe varianta unui roman.

Un joc de societate

Un board game, asa cum sunt numite mai nou jocurile de societate, este raspunsul perfect pentru intrebarea “Ce pot cumpara in acest an de Secret Santa”? Ai la dispozitie o multime de jocuri de societate, asa ca poti alege exact acel joc pe care il consideri cel mai bun pentru colegul respectiv.

Activitati interactive

Daca vrei sa fii cu adevarat un Secret Santa inspirat, atunci ofera-i colegului tau o experienta plina de aventuri. Exista o multime de variante de unde poti alege, cum ar fi parapanta, un escape room sau un voucher la o sesiune de spa. Este cea mai sigura varianta pe care poti merge, in cazul in care nu stii prea multe despre colegul tau.