Respect de la RATBV SA, pentru foștii deținuți politic și deportați

Respect de la RATBV SA, pentru foștii deținuți politic și deportați

RATBV S.A. a mărit in acest an numărul de puncte de vanzare la care se pot prezenta foștii deținuți politici sau foștii deportați. Societatea ține cont de temperaturile exterioare inregistrate și vrea să scurteze cat mai mult timpul de așteptare pentru incărcarea și eliberarea cardurilor de călătorie.

Respectivele puncte sunt situate in capetele de linie Roman, Saturn, Noua, Triaj, Rulmentul, Stadionul Municipal, Tocile și Hărmanului. Primele cinci puncte de distribuție au săli de așteptare incălzite și sunt dotate cu scaune, astfel ca beneficiarii drepturilor la călătorie gratuită să-și poată aștepta randul in condiții cat mai bune. Foștii deținuți politic sau foștii deportați sunt așteptați la opt puncte de vanzare ale RATBV S.A. pentru incărcarea abonamentelor de călătorii gratuite aferente trimestrului I al anului 2018.

Directorul general al RATBV S.A., Ovidiu Bucurei, a precizat faptul că, ”la momentul prezentării la punctul de vanzare, clienții noștri care dețin calitatea de fost deținut politic sau de fost deportat trebuie să dețină asupra lor cuponul de pensie din luna precedentă acordării, original și copie, respectiv cuponul din luna decembrie 2017 pentru cei care vin in ianuarie 2018. Pe acest cupon trebuie să existe mențiunea referitoare la legea specială care conferă calitatea de fost deținut politic sau fost deportat. De asemenea, mai trebuie prezentate cartea sau buletinul de identitate și decizia ori hotărarea de acordare a calității de beneficiar al legilor speciale”.

D.G.