Gică Popescu, numit consilier personal al premierului Tudose

Gică Popescu, numit consilier personal al premierului Tudose

Gică Popescu a acceptat propunerea premierului Mihai Tudose de a deveni consilier personal al acestuia pe probleme de sport.

Premierul Mihai Tudose a dezvăluit, miercuri seara, într-o emisiune TV că l-a numit consilier personal pe celebrul fost fotbalist Gică Popescu.
Gică Popescu va fi consilier pe probleme de organizare de UEFA și sport.

"Eu nu mă pricep la fotbal, la partea de management. La un moment dat, domnul Ciolacu a avut o idee. (...) Un om extraordinar. A zis că vrea să vadă dosarul, să vadă la ce se bagă. A luat dosarul. A zis când îl termin de citit și sunt convins că nu mă arunc de pe bloc, vă dau un răspuns. Noi am avut răbdare, adică l-am sunat doar de două ori pe zi.

De astăzi, am un consilier nou pe probleme de organizare de UEFA și sport. Îl cheamă Gică Popescu. Sunt recunoscător că a acceptat. Un om de fotbal, jos pălăria! (...) Știu că îl iubiți. Nu știu dacă i-am făcut un bine, dimpotrivă. Dar el e pe cale să facă un bine țării", a spus Mihai Tudose, care a declarat că este convins că Hagi va da o mână de ajutor", a declarat premierul României.