Meciuri tari de polo, la Brașov : Corona Sportul Studenţesc - CSM Digi Oradea (vineri și sâmbătă)

Meciuri tari de polo, la Brașov : Corona Sportul Studenţesc - CSM Digi Oradea (vineri și sâmbătă)

Superliga Naţională de polo îşi reia vineri şi sâmbătă, meciurile de campionat Echipa Corona Sportul Studenţesc va juca pe teren propriu două partide extrem de interesante, în compania formaţiei CSM Digi Oradea, multiplă campioană națională.
Antrenorul Aurelian Georgescu se aşteaptă ca cele două jocuri să fie dificile, însă speră ca jucătorii pe care îi antrenează să aibă o prestaţie care să le asigure două rezultate foarte bune. „Vor fi două meciuri destul de grele, mai ales că venim după pauza asta competiţională de sărbători. Sper să reintrăm repede în formă şi să facem două meciuri bune. O să fie greu, mai ales că avem un jucător de bază descalificat pentru două etape, după meciul cu Dinamo. Eu sper să reuşim să avem o prestaţie bună şi să obţinem două victorii, dar suntem conştienţi că vor fi două meciuri disputate. Campionatul este mult mai disputat decât anii trecuţi. În frunte este Steaua, iar apoi sunt trei echipe, cam de aceeaşi valoare, iar asta face ca totul să fie mai atractiv pentru public.”
Aurelian Georgescu a mai spus că aşteaptă şi meciurile din Cupa României, chiar dacă regulamentul competiţiei s-a schimbat iar echipa ar putea întâlni Steaua, cea mai puternică echipă din campionat, mai repede de finală: „După meciurile de campionat urmează Cupa României, în 19, 20, 21 ianuarie, la bazinul Steaua. S-a schimbat modul de desfăşurare, nu mai e cu două grupe, acum va juca locul 1 cu locul 8, locul 2 cu locul 7 şi tot aşa. În aceste condiţii noi, care am terminat pe locul 4, vom juca cu locul 5, iar apoi vom ajunge să jucăm cu Steaua. Una peste alta, nu avem ce face, ne vom juca şansa şi în Cupa României”.
D.D.