Pe 2 martie va avea loc licitaţia pentru concesionarea serviciului de ridicări autovehicule parcate neregulamentar

 Pe 2 martie va avea loc licitaţia pentru concesionarea serviciului de ridicări autovehicule parcate neregulamentar

Marţi, 23.01.2018, a fost publicat anuntul de concesionare (cu nr. 2963) privind ,,Delegarea gestiunii prin concesionarea activităţilor de ridicare, transport şi depozitare a vehiculelor staţionate/oprite neregulamentar pe raza teritorială a UAT Municipiul Braşov", pe o perioadă de 5 ani.
,,Sper să finalizăm cât mai repede această procedură, iar activitatea să înceapă în cel mai scurt timp, ca să nu ne mai confruntăm cu situaţii în care unii confundă intersecţiile sau trecerile de pietoni cu parcările . Odată cu semnarea contractului, cei care vor parca în alte locuri decât cele special amenajate vor trebui să scoată din buzunar minim 500 de lei. Mai ales că un criteriu în alegerea câştigătorului este timpul de intervenţie. În acest fel, sper ca, în foarte scurt timp, şoferii să respecte aceste reguli, dar în primul rând să îi respecte pe ceilalţi şoferi şi pe pietoni“, a spus viceprimarul Laszlo Barabas.
Conform prevederilor H.C.L. nr. 479/2017, art. 4, tarifele aprobate sunt următoarele:
Tariful de ridicare pentru vehicul/remorcă/rulotă:
- cu masa totală maximă autorizată de până la 3,5 tone: 300 de lei;
- cu masa totală maximă autorizată de peste 3,5 tone: 370 de lei;
Tarif de transport pentru vehicul/remorcă/rulotă:
- cu masa totală maximă autorizată de până la 3,5 tone: 150 de lei;
- cu masa totală maximă autorizată de peste 3,5 tone: 200 de lei;
Tarif zilnic depozitare pentru vehicul/remorcă/rulotă: 50 de lei;
Tarifele pentru depozitare se calculează pe intervale de 24 de ore începând de la data şi ora depozitării, nefracţionat. Licitaţia pentru concesionarea serviciului de ridicări autovehicule parcate neregulamentar va fi pe 2 martie.
D.D.