Alimentele care devin cancerigene atunci când le reîncălzim

Alimentele care devin cancerigene atunci când le reîncălzim

În momentul reîncălzirii, unele alimente îşi schimbă compoziţia şi îşi pierd proprietăţile nutritive, multe dintre ele devenind toxice, avertizează specialiștii.

Spanac - Acesta conţine o cantitate mare de nitraţi care se transformă în nitriţi odată ce sunt reîncălziţi.

Ţelina - Este recomandat să tăiaţi ţelina în bucăţi mari, iar când reîncălziţi supa, acestea să fie scoase.

Ouă - Pot provoca grave probleme de sănătate dacă sunt gătire, iar apoi încălzite din nou.

Pui - Potrivit experţilor, dacă mâncaţi pui după mai mult de 24 de ore de la gătire, puteţi provoca unele probleme digestive destul de grave.

Ciuperci -  Când vine vorba de reîncălzire, putem spune cu uşurinţă că ciupercile sunt cele mai periculoase alimente, potrivit adevarul.ro.