Reținut pentru 24 de ore după ce a lovit mașina Poliției

Reținut pentru 24 de ore după ce a lovit mașina Poliției

Marți dimineață, in jur de ora 01.30, un bărbat de 33 ani, din județul Brașov, a intrat lovit o autospecială de poliție staționată pe banda nr. 1, pentru efectuarea unui filtru auto. Șoferul conducea un autoturism pe Bulevardul 15 Noiembrie, dinspre str. Castanilor spre str. Calea București.

Autospeciala de poliție a fost proiectată in alt autoturism, staționat in fața acesteia, pentru control.

Cei doi agenți de poliție din cadrul Serviciului Rutier, ocupanții autospecialei, au fost răniți ușor in urma accidentului și au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov in vederea acordării de ingrijiri medicale.

”Conducătorul auto de 33 ani, a refuzat testarea alcoolscop și recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus in arestul I.P.J. Brașov. Ulterior, instanța a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru acesta. El este cercetat in continuare in cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, in care se va propune soluţie legală la finalizarea verificărilor”, anunță Poliția.

D.G.

Foto: Arhivă Cuget liber