Motivul pentru care actrița din Las Fierbinți a fost ucisă de soț

Motivul pentru care actrița din Las Fierbinți a fost ucisă de soț

Apar detalii noi în cazul crimei care a șocat două țări. Actrița Anastasia Cecati, alias Anastasia Cia, a fost ucisă cu sânge rece de soț, de față cu fetița ei de doar trei săptămâni. Bărbatul, un dentist în vârstă de 35 de ani, s-a aruncat apoi de la etajul 7. Se pare că certurile dintre cei doi erau mai vechi și că ultima dispută a degenerat și s-a sfârșit tragic, scrie Cancan.

      Apropiații Anastasiei Cecati susțin că între cei doi soți era o problemă mai veche. Stomatologul se afla la a doua căsătorie. Potrivit rudelor ei, moldoveanca nu mai locuia de ceva vreme cu soțul ei, pentru că nu se afla în relații bune cu acesta.


Bărbatul avea și o altă familie cu fosta soție. În ziua tragediei, acesta se afla în vizită la Anastasia Cecati, pentru a-și vedea copilul. Cu toate acestea, la scurt timp după ce bărbatul și-a făcut apariția, au început certurile, iar soțul Anastasiei a devenit violent.

     După ce a ucis-o cu sânge rece, bărbatul l-a sunat pe nașul său și l-a implorat să aibă grijă de fetița lui, apoi s-a aruncat de la etaj.