OSCAR 2018. Hollywood-ul, în febra premiilor Oscar: Filmul care are cele mai multe nominalizări

OSCAR 2018. Hollywood-ul, în febra premiilor Oscar: Filmul care are cele mai multe nominalizări

Hollywood-ul a intrat în febra premiilor Oscar, de departe cele mai aşteptate de lumea filmului. Gala de la Los Angeles va avea loc la noapte. O lume întreagă abia aşteaptă să vadă ținutele fabuloase alese de celebrități pentru gala Premiilor Oscar 2018, discursurile memorabile și mai ales cine va pleca acasă cu un mult râvnit trofeu.
În Las Vegas se fac ultimele retuşuri pentru spectacolul premiilor Oscar. Totul trebuie să fie perfect în seara ceremoniei. Milioane de telespectatori din toată lumea aşteaptă să vadă către cine se vor îndrepta premiile Academiei americane de Film. Pentru a doua oară consecutiv, ceremonia de gală a premiilor Oscar va fi găzduită de actorul Jimmy Kimmel. Deși Kimmel este cunoscut pentru că nu se ferește niciodată să abordeze subiectele care îl macină în emisiunea sa Jimmy Kimmel Live!, ca gazdă a ceremoniei nu va aduce în discuție subiectele #MeToo și Time’s Up.

Filmul The Shape of Water are cele mai multe nominalizări la Premiile Oscar 2018: 13! Este urmat de Dunkirk, nominalizat la 8 categorii și Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, cu șapte nominalizări. Experții prezic că pelicula The Shape of Water va câștiga trofee pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor și Cea mai bună muzică de film, iar actorii Frances McDormand și Sam Rockwell vor primii premiul pentru Cea mai bună actriță, respectiv Cel mai bun actor într-un rol secundar.