Andronescu: Mulţumesc presei pentru că a susţinut starea de normalitate la care orice formaţiune politică trebuie să se raporteze

Andronescu: Mulţumesc presei pentru că a susţinut starea de normalitate la care orice formaţiune politică trebuie să se raporteze

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, care candidează pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului, a mulţumit presei vineri, pentru faptul că "a susţinut starea de normalitate" la care orice formaţiune politică trebuie să se raporteze atunci când îşi asumă responsabilităţi pentru ţară.

"Vreau să vă mulţumesc dumneavoastră, presei, pentru susţinerea din aceste zile. Vreau să vă mărturisesc că a contat enorm, nu numai pentru mine, cred că în egală măsură şi pentru colegii mei care s-au aflat în această situaţie, şi cred că această susţinere a fost nu neapărat pentru unul dintre noi, ci pentru starea de normalitate la care orice formaţiune politică trebuie să se raporteze atunci când îşi asumă responsabilităţi pentru această ţară", a declarat Andronescu, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Ea a precizat că în cadrul CExN au fost validate toate candidaturile, în urma unei propuneri făcute de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, scrie agerpres.ro.

Ecaterina Andronescu a adăugat că la Congresul de sâmbătă contează pe voturile colegilor care o cunosc de 22 de ani, având în vedere că a fost prezentă în fiecare judeţ cu ocazia campaniilor electorale sau a unor acţiuni pe linie de învăţământ.