Cine este tânărul găsit mort în centrul Piteştiului după ce a fost aruncat dintr-o maşină

Cine este tânărul găsit mort în centrul Piteştiului după ce a fost aruncat dintr-o maşină

Mai mulţi locuitori ai oraşului Piteşti au asistat în după-amiaza zilei de duminică, 11 martie, la o scenă macabră. Trupul unui tânăr a fost aruncat dintr-o maşină, al cărei şofer a demarat apoi în trombă. Tânarul a murit la câteva minute după ce a fost abandonat pe un trotuar. Autorii gestului şocant au fost prinşi după câteva ore.

Samuel Roceanu (20 de ani), tânărul care conducea maşina din care a fost aruncat bărbatul, va fi cercetat în libertate pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Infracţiunea se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an de închisoare sau amendă. Poliţiştii continuă cercetările. Alte trei persoane vor fi duse la audieri în cursul acestei zile. Surse judiciare ne-au declarat că tinerii din maşină consumaseră droguri. Autopsia victimei va fi finalizată în cursul acestei zile. Alexandru Ţuţulică, zis Mitu, a murit la scurt timp după ce a fost aruncat dintr-o maşină şi lăsat pe un trotuar. Tânărul administra, împreună cu familia, o afacere cu căluşei pentru bâlciuri. Evenimentul şocant a avut loc pe Aleea Teilor, la aproximativ 200 de metri de centrul oraşului Piteşti. Maşina din care a fost coborât tânărul inconştient a fost descrisă poliţiştilor de doi martori, iar autorii gestului macabru au fost reţinuţi spre orele serii. „Este vorba despre tineri, de sex masculin şi feminin, cu vârste de sub 30 de ani. Maşina în care se aflau a fost oprită de un echipaj al Jandarmeriei Argeş. Au fost duşi la audieri. Trupul bărbatului nu prezenta leziuni, însă a fost găsit cu spume la gură. Se prefigurează a fi o moarte suspectă”, a declarat pentru "Adevărul" Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş.

Cadavrul unui bărbat a fost găsit duminică, 11 martie, în jurul prânzului, pe o stradă din cartierul Teilor din Piteşti, foarte aproape de centrul oraşului. Mai mulţi martori au declarat poliţiştilor că tânărul a fost aruncat dintr-un autoturism. Este vorba de un tânăr în vârstă de 28 de ani, cunoscut ca fiind consumator de droguri, găsit fără suflare. Martorii le-au declarat poliţiştilor că au văzut cum un autoturism a oprit, iar două persoane au dat jos din maşină un bărbat, pe care l-au lăsat pe stradă. Surse judiciare ne-au declarat că tânărul găsit decedat consumase droguri.

SURSA: adevarul.ro
FOTO: ziarulargesenilor.ro

Citeste mai mult: adev.ro/p5fymk