Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, promovează la Braşov proiectul de consultanţă A.C.T.U.A.L.

Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, promovează la Braşov proiectul de consultanţă A.C.T.U.A.L.

Euro-Link Consultants și partenerii săi, Casetim Alba Iulia, Noi Media Print SA și Asociația Pentru Dezvoltare Durabilă Slatina lansează pe 14 martie 2018, la Muzeul Casa Mureșenilor (Piața Sfatului nr. 25, Brașov), a proiectul "A.C.T.U.A.L. -  Antreprenoriat- Competitivitate-Tehnologie-Utilitate-Abordare Locala Regiunea Centru".

     Evenimentul se bucură de prezența domnului Nicolae Covaci, fondatorul și sufletul formației. PHOENIX, un artist de nivel european care a susținut intotdeauna proiectele adresate tinerilor și care, impreună cu promotorii proiectului, va susține ideile de afaceri ale potențialilor antreprenori. Proiectul ACTUAL este un proiect strategic adresat persoanelor care au domiciliul sau reședința in Regiunea Centru (județele Brasov, Sibiu, Alba, Mureș, Harghita și Covasna) care  doresc să inființeze afaceri in zona urbană. Proiectul vizează finanțarea unui număr de 48 de noi intreprinderi și include activități de formare, consultanță antreprenorială pentru un număr de minim 400 de persoane, precum și sesiuni de mentorat și sprijinire a funcționării intreprinderilor nou create.

     Avand in vedere specificitatea membrilor parteneriatul proiectului, intenționăm să finanțăm cat mai multe idei de afaceri in domeniul industriilor creative și considerăm că Nicolae Covaci este cel mai potrivit ambasador al proiectului nostru.

     Evenimentul se adresează in primul rand presei locale și regionale, cat și persoanelor interesate să iși dezvolte o afacere sustenabilă, prin accesarea unei finanțări nerambursabile in  valoare maximă de 40.000 EUR.

Proiectul ACTUAL este cofinanțat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 - 2020  (POCU 2014 - 2020) și se va desfășura pe o perioadă de 3 ani.