Falsificau permise auto bulgărești, în Brașov, Dolj și Alba

Falsificau permise auto bulgărești, în Brașov, Dolj și Alba

62 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, au făcut 27 de percheziții la domiciliile mai multor persoane, din județele Brașov, Dolj și Alba.

Prin acțiunile oamenilor legii s-a încercat găsirea unor dovezi de săvârșire a infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, contrabandă calificată, șantaj, fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

”Activitățile infracționale s-ar fi desfășurat în perioada 2017 – prezent și ar fi constat în producerea și distribuirea de permise de conducere, precum și alte documente, false. Emiterea acestor acte ar fi fost atribuită autoritățile bulgare. Polițiștii au pus în executare 51 de mandate de aducere, au identificat 8 suspecți ce au fost conduși la D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, în vederea audierii precum și 29 martori ce au fost conduși la sediul I.P.J. Brașov, pentru audiere. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs faptele.”, anunță reprezentanții IPJ Brașov

La acțiuni au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Brașov, Grupărilor de Jandarmi Mobile Brașov și Dolj, precum și polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Dolj, Alba și Timiș.

D.G.