Românii cu idei de afaceri pot câștiga premii de până la 25.000 de dolari, în Danemarca

Românii cu idei de afaceri pot câștiga premii de până la 25.000 de dolari, în Danemarca

Tinerii din România, cu idei de afaceri, se pot înscrie online la faza națională a Venture Cup, o competiție internațională de startupuri care are loc în Danemarca în anul 2018, la care o echipă de antreprenori poate câștiga premii de până la 25.000 de dolari, au anunțat organizatorii. Înscrierile la Venture Cup România se fac până pe 13 mai 2018, pe pagina de internet a fazei naționale.

University Startup World Cup, proiect al Venture Cup Danemarca, este deja o competiție cu tradiție în lumea startupurilor și a tinerilor cu idei de afaceri incipiente, iar în 2018, în premieră, românii vor beneficia de o fază națională, în urma căreia câștigătorii vor avea garantată intrarea în finala competiției de la Copenhaga.

Organizatorul fazei naționale a University Startup World Cup, Venture Cup România, este o organizație românească parteneră a Venture Cup Danemarca.
Condiții de participare

Regula generală pentru orice competiție sau activitate Venture Cup România este ca măcar un membru al echipei (startupului) să fie înscris într-un program (de licență, masterat, doctorat, MBA) la una dintre universitățile din România sau să fi absolvit în anul curent.

Participanții trebuie să cunoască limba engleză, pentru că toate programele, competițiile și workshopurile Venture Cup vor fi în limba engleză.
Calendarul Venture Cup 2018 - termene

Pe 9 aprilie s-au deschis înscrierile.
21-22 aprilie - Ideation&Business modelling workshop Iasi
28-29 aprilie - Ideation&Business modelling workshop Cluj-Napoca
13 mai - Se închid înscrierile pentru competiție.
3 iunie - Finala fazei pe România de la Cluj-Napoca.
9 iunie - Finala fazei pe România de la Iași.
8-12 octombrie 2018 - Ventre Cup Danemarca, the University Startup World Cup, Copenhaga.

SURSA: www.startupcafe.ro

A.C.