AS,,SR” Brașov, victorie fără emoții și la Tărlungeni

AS,,SR” Brașov, victorie fără emoții și la Tărlungeni

Etapa a 19-a a Ligii a patra, Brașov, a adus și prima mare surpriză : Precizia Săcele s-a înclinat la Zărnești, suferind primul eșec din acest campionat! În acest timp, lidera, AS,,SR” Brașov și-a văzut de treabă în deplasarea de la Tărlungeni și a câștigat trei puncte importante, care i-au permis să ia tot atâtea puncte avans în clasament. Meciul de la Tărlungeni a fost indecis doar 39 de minute, pentru că apoi s-a produs deschiderea scorului : E. Popa a marcat cu un șut din apropierea porții, după o pasă de pe stânga a lui A. Damian (0-1). Dealtfel, golul plutise în aer, pentru că echipa brașoveană dominase clar, având câteva bune situații de gol, printre care și o bară. În repriza secundă, gazdele au rămas în zece oameni, după eliminarea lui Burlacu, iar meciul a devenit o formalitate pentru trupa brașoveană. Oaspeții ș-au rotunjit scorul, prin golurile marcate de Strătilă, care a transformat un penalty, după faultul asupra lui E. Popa (min. 70) și A. Damian, care a șutat spectaculos sub transversală (min. 81). A fost o victorie meritată a echipei brașovene, încurajată și la Tărlungeni de o galerie activă, formată din 200 de persoane.
AS „SR”: A. Popa - Răduțoiu, Poverlovici, R. Damian, Rusu - Țuțu (Toader), Cocan (Căpățână), A. Damian – Strătilă (Popescu), E. Popa (Voicu), H. Popa.
,,Am dominat meciul din toate punctele de vedere. Știam că întâlnim un adversar care se va apăra, dar a fost mai greu până am marcat primul gol. Am avut și momente în care jucătorii mei au fost puțin în degringoladă, dar una peste alta, sunt mulțumit de joc și de rezultat. După meciul cu Zărnești, chiar le-am spus jucătorilor că, dacă vor juca cum au jucat cu noi, această echipă va câștiga meciul cu Săcele. Și așa s-a întâmplat, însă nu ne interesează rezultatele adversarelor, pentru că important este ca noi să câștigăm fiecare meci”, a declarat antrenorul echipei brașovene, Florin Stângă.
În clasament, AS,,SR”Brașov are 51 de puncte, fiind urmată de Precizia Săcele, cu 48 de puncte.
R.D.