Încă două motive să participați la Pro Business Together

Încă două motive să participați la Pro Business Together

Ceea ce a fost denumit ” Evenimentul anului in business”, Pro Business Together, vine cu două provocări care pot să ii convingă pe oamenii de afaceri să participe. Este vorba despre Conferința Finanțări și soluții pentru criza financiară, susținută de analistul economic Radu Soviani și ajutorul dat copiilor de la Șaguna care sunt implicați in proiectul „NASA Space Settlement Design Contest”, destinată elevilor din toată lumea pasionați de fizică şi astrofizică.

Vine o altă criză?

Ciclicitatea economică este un lucru cert. De aceea, sunt de așteptat și alte crize economice care vor izbucni in lume, mai devreme sau mai tarziu.

Evenimentul din 26 aprilie 2018 vizează aspecte teoretice și, mai ales, practice ce vor fi prezentate de către personalități ale mediului de afaceri, experți și consultanți recunoscuți național și internațional.

Una dintre cele mai atractive tematici a Conferinței este cea care vizează “Finanțările și soluțiile pentru criza financiară”

In fața brașovenilor, renumitul analist Radu Teodor Soviani va expune in premieră indicatorii crizei ce urmează să “atace” din nou Romania. Totodată vor fi abordate aspecte ce țin de riscurile și oportunitățile antreprenorilor in perioada crizei financiare.

La inițiativa ProAfaceri Brașov, Radu Teodor Soviani va pucta:

- mecanismele crizei bugetare pe care o traversăm

- riscurile și oportunitățile generate de o criză

- indicatorii care semnalează cand se apropie și magnitudinea unei crize

Șaguniști la NASA

Este al cincilea an consecutiv, cand Colegiul Naţional „Andrei Şaguna” din Braşov a excelat la competiţia internaţională „NASA Space Settlement Design Contest”, iar de aceasta dată, 27 de şagunişi au obţinut premii şi menţiuni la această competiţie. Ei sunt invitaţi să participe la Conferinţa Internaţională NASA, care va avea loc anul acesta in Los Angeles (SUA) in perioada 24 - 30 mai, insa pentru asta au nevoie să strangă aproape 60.000 de euro necesari pentru transport și cazare.

”La 3 bilete cumpărate, contravaluarea unuia dintre ele va fi donată elevilor Colegiul Naţional „Andrei Şaguna”, pentru a ne reprezenta la cel mai inalt nivel, la NASA”, anunță organizatorii.

Cum puteți participa

Dacă vreți să vă informați despre ceea ce contează in business de la cei mai buni specialiști in domeniu, LIVE la Brasov, puteți să vă rezervați acum locul in sală aici https://proafaceri.club/bilete/

”Vrei să eviți blocajele? Știi toate riscurile la care este expusă afacerea ta? Atunci vino la Conferința Finanțări și soluții pentru criza financiară – Pro Businesss Together. Vrei să susții tinerii geniali ai Brașovului? Participă la eveniment și investește inteligent in viitorul Brașovului” este indemnul Asociatiei ProAfaceri Brașov.

Pentru orice alte informații puteți suna la 0799 800 300, sau căutați detalii la www.proafaceri.club

I.G.