Elev reținut pentru trafic de droguri

Elev reținut pentru trafic de droguri

Polițiștii din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Brașov au organizat o acțiune în Brașov pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilegal de droguri. Întreaga operațiune a fost coordonată de procurorul din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov și a beneficiat de sprijin din partea polițiștilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, sub,

Într-un club din oraș au fost găsite mai multe persoane care aveau asupra lor droguri de risc și de mare risc.

”Persoanele au fost prezentate procurorului care a dispus începerea urmăririi penale față de patru dintre acestea iar față de una (elev în cadrul unui liceu de pe raza mun. Brașov) s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În sarcina lor s-a reținut comiterea de infracțiuni prevăzute în Legea nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.
În baza datelor obținute, în perioada următoare vor fi desfășurate acțiuni similare în alte cluburi de raza municipiului Brașov în vederea identificării persoanelor implicate în acest gen de activități și descurajarea acestui fenomen”, anunță polițiștii.

D.G.
Foto: ARHIVĂ DIICOT