Accident la Ucea. Copil luat cu elicopterul

Accident la Ucea. Copil luat cu elicopterul

Un accident petrecut în această dimineață în jurul orei 10 a necesitat un transport cu elicopterul SMURD. Una dintre victime este un copil care se afla într-o stare care a necesitat transportul la un spital din Târgu Mureș.
Potrivit Poliției, o femeie de 32 ani, care o tinea in brate pe fiica sa de aproape 1 an, a încercat să traverseze DJ 105P, în Ucea de Sus, pe trecerea pentru pietoni. A început să treacă strada prin spatele unui microbuz de transport persoane ce oprise pentru debarcarea pasagerilor. "A fost surprinsa si accidentata de un autoturism care circula din directia Ucea - Victoria, condus de o femeie de 47 ani. In urma accidentului atat minora cat si mama au suferit vatamari fiind transportate la unitati medicale in vederea acordarii de ingrijiri. S a intocmit dosar penal pt vatamare corporala din culpa.", anunță Gabrierla Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

Copilul a avut nevoie de menevre de resuscitare, la care a răspuns, iar în acest fel a fost posibil și necesar transportul aerian de urgență. Preluarea lui s-a făcut de pe stadionul din Victoria. Mama, inconștientă, a fost preluată de un echipaj al Ambulanței, care a predate-o unuia al SMURD pentru a fi dusă la Spitalul Județean.

D.G.
Foto: ISU Brașov