Familia Regală în vizită, joi, la Brașov

Familia Regală în vizită, joi, la Brașov

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, și Alteța Sa Regală Principele Radu vor vizita municipiul Brașov, joi, 17 mai 2018, cu prilejul comemorării Zilei Eroilor și al sărbătorii Înălțării Domnului.

La ora 13:45, Familia Regală va depune o coroană de flori la Monumentul Soldatului Necunoscut din Piața Unirii. Apoi, Majestatea Sa și Alteța Sa Regală se vor reculege în Biserica Sfântul Nicolae.

La ora 15:00, Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu vor lua parte, la Casa Sfatului, la evenimentul de lansare a volumului „Susține cu a ta mână Coroana Română”, semnat de Majestatea Sa și de Alteța Sa Regală. De asemenea, cuplul regal va vizita expozițiile de fotografii de la Casa Sfatului dedicate Familiei Regale a României.

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea, se va alătura Majestății Sale Margareta și Alteței Sale Regale Principele Radu și va lua parte la toate aceste evenimente, în semn de respect și prețuire a gestului pe care Familia Regală a României îl face în acest an, venind în mijlocul brașovenilor într-o zi de mare sărbătoare.