A uitat unde a parcat și a sunat la Poliție

A uitat unde a parcat și a sunat la Poliție

Un brașovean s-a făcut de râs și s-a ales cu o amendă pentru că nu mai știa ce a făcut cu mașina proprie. Duminică dimineață, în jurul orei 07.00, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați în privința unui furt de autoturism. Un bărbat de 39 ani, din municipiul Brașov, a anunțat că, în noaptea de 02/03 iunie, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat într-o parcare special amenajată de pe str. Pictor Pop, din municipiul Brașov.

"Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au depistat reclamantul, care era confuz și nu a putut furniza detalii concrete despre aspectele sesizate. În urma activităților de căutare a autoturismului, în jurul orei 11.00, acesta a fost găsit parcat, în zona străzii. Cocorului, din municipiul Brașov, fără urme de forțare a încuietorilor sau avariere. Polițiștii au stabilit că reclamantul a fost cel care a condus și parcat autoturismul în zona respectivă", declară purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, Gabriela Dinu.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 500 lei, pentru alertarea falsă a organelor de poliție.

D.G.