3500 de participanți din PSD Brașov, la miting

3500 de participanți din PSD Brașov, la miting

PSD Brașov pare să-și fi făcut calculele în privința participanților din județ, la mitingul de la București. În Piața Victoriei, ar trebui să ajungă sâmbătă, la ora 20, circa 3500 de oameni din localitățile județului
Nu doar membrii de partid sunt așteptați să ajungă la mitingul împotriva abuzurilor din justiție..
„3.500 de oameni vor pleca spre Bucureşti, din judeţul Braşov. O parte se vor deplasa cu autocare închiriate, o parte cu maşini personale. Cheltuielile se vor face din resursele interne ale filialei şi vor fi evidenţiate cu facturi. Este o participare echilibrată din toate localităţile. Sunt oameni care sună la sediu ca să ne ceară ajutor să ajungă şi ei la miting, oameni care nu sunt membri de partid, din ce ne-au declarat”, a declarat purtătorul de cuvânt al filialei, Daniel Giurma.
"Este un miting împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp. Facem acest miting pentru a arăta că suntem decisi sa mergem pana la capat pentru ca Romania sa devina o tara democratica, unde libertatile si drepturile fundamentale sunt respectate asa cum scrie in Constitutie si in tratatele internationale. Îi asteptam pe toti cei care doresc sa traiasca intr-o tara libera." Afirmase, cu câtva zile înainte, președintele PSD, Liviu Dragnea.

V.I.
Foto: Wikipedia