Scoaterea copiilor de la întreținere, criticată de asociațiile de proprietari

Scoaterea copiilor de la întreținere, criticată de asociațiile de proprietari

Federația Asociațiilor de Proprietari Brașov critică propunerea legislativă care ar duce la scoaterea copiilor de la întreținere. Într-un comunicat de presă, FAP numește modificarea Legii 230/2007, un ”populism ieftin marca PNL”.
Propunerea de act normative, înintată de un parlamentar PNL, prevede scutirea de la plata cheltuielilor de intretinere a copiilor intre 0-7 ani (100%) si 50% a celor cuprinsi intre 7-14 ani. Aceasta propunere de modificare ar afecta serios activitatea asociatiilor de proprietari dar și viata si asa agitata a cetatenilor care locuiesc la bloc, cred semnatarii comunicatului.
”Credem ca parlamentarul respectiv nu are habar "cu ce se mananca" viata la bloc si nu are nici cea mai vaga idee ce efecte nocive ar produce o astfel de reglementare. Pe ce ca avem deja o mare problema de convietuire civilizata, in pace si buna intelegere la bloc, acest tip de reglementare populista ar produce un scandal imens intre cei mai tineri si cei mai in varsta, cei care nu mai au copiii acasa si cei care au copii mici si care fac parte din cele doua categorii de varsta la care aceasta propunere de modificare se refera, respectiv, 0-7 ani si 7-14 ani. Comunicam dar pe aceasta cale tuturor parlamentarilor de Brasov, indiferent de "culoare", faptul ca suntem categoric impotriva unei astfel de modificari a legii 230/2007 si speram ca aceasta sa "nu se intample"!”, este mesajul Federatiei Asociatiilor de Proprietari Brasov.

S.D.
Foto: ARHIVĂ Ziarul Unirea