Începe activitatea de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a domeniului public

Începe activitatea de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a domeniului public

Primăria Municipiului Brașov, în colaborare cu S.C. CORAL IMPEX S.R.L., aduce la cunoștință următoarele :
 în perioada 14 – 30.06.2018 se vor efectua :
1.servicii de deratizare, dezinsecție, dezinfecție, în incinta unităților de învățământ și instituțiilor publice din municipiul Brașov
Substanțele folosite sunt:
Pentru deratizare - substanța utilizată este Jade Block, substanța activă, bromadiolone;
Pentru dezinsecție - substanțele utilizate Freedom 11 Micro E, substanța activă, d-fenotrin și Piretrosect CE, substanța activă, cipermetrin.
Pentru dezinfecție - substanța utilizată este Preventol CD 601, substanța activă, biphenyl-2-ol
- tratamente pentru combaterea capușelor în zonele de agrement (parcuri, locuri de joacă etc) din municipiul Brașov. Substanța utilizată este Parainsect CE , având substanța activă, permethrin.
2. servicii de dezinsecție pe suprafața domeniului public și privat al Municipiului Brașov.
Substantele utilizate sunt - K-othrine Profi EC 250, având substanța activă, deltamethrin și Deadyna, având substanța activă, cipermetrin, folosite pentru combaterea insectelor adulte și Biopren 50 LML, insecticid pentru combaterea larvelor, având substanța activă, S-metopren.
Produsul menționate se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană, de către Ministerul Sănătății și fac parte din grupa Xn și Xi de toxicitate.
,,Vă rugăm ca în perioada execuției tratamentelor pentru combaterea capușelor și a serviciilor de dezinsectie, pe domeniul public și privat, să luați toate măsurile care se impun, în vederea protejării familiilor de albine din municipiu, în caz contrar, Primăria Municipiului Brașov și SC CORAL IMPEX SRL, sunt absolvite de orice responsabilitate. In cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestor acțiuni, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată”, se arată în comunicatul Primăriei Brașov
R.D.